Skistar fixar egna nyckelkort

Skistar valde att köpa in flertalet kortskrivare av märket Evolis Primacy till sina olika anläggningar, för att designa och producera sina egna nyckelkort. Snabbt, smart och prisvärt. Tack för förtroendet!

Eco- kort till Svensk Biogas

Svensk Biogas beställde förtryckta Eco-plastkort, våra nedbrytbara återvunna kort med kodning för att användas som tankkort.

Optiker Almå – värdekort

Optiker Almå Linköping är inne på sin andra Evolis kortskrivare. De designar och printar framförallt snygga synkort till sina kunder. Perfekt för kunderna att bära med sig i plånboken, även logga och kontaktuppgifter finns på kortet.

Stöten i Sälen AB gör egna nyckelkort

Stöten i Sälen AB valde att ta fram egna snygga plastkort, för att märka sina nycklar till alla olika lägenheter. Plastkorten är förtryckta med ett anpassat hål i hörnet för att kunna sättas i nyckelring etc. De gör sedan numreringen själva i sin nya kortskrivare Evolis Primacy.

Tvättkort till Holmgrens bil

Holmgrens bil i både Linköping och Norrköping köpte in varsin kortskrivare, för att printa och magnetkoda sina tvättkort, för alla deras BMW-ägare. De valde att förtrycka ena sidan kortsidan, för att få ett mer kostnadseffektivt och snyggt plastkort. Sen bara att färdigställa plastkortet i en kortskrivare, Evolis Primacy Mag

Staffanstorps kommun – skolrestauranger

Staffanstorps kommun valde att köpa en Evolis Primacy av oss. De ska märka upp salladsbufféer ute i deras skolrestauranger. Det blir ju mycket proffsigare sätt att göra, än med deras i dag handskrivna texter på målartejp :) De valde också att köpa till smarta delikortshållare. Lycka till säger vi!

VIP-kort till Björn Borg

Till tennisturneringen Svaneholm Open gjorde vår egen superkille Tony nere i Malmö snygga VIP-kort till flera olika legendarer…

Proffsiga visitkort/id-kort hos Laboteket

Med en egen ny kortskrivare Fargo C50 och lite tunnare plastkort har Laboteket fixat sina egna snygga plastkort. Enkelt och kostnadseffektivt att komplettera med fler kort till nya anställda

ICA SUPERMARKET CITY

ICA Supermarket i City Linköping behövde göra egna företagskort och kassa-inloggningskort. Då köpte man en kortskrivare från Cardsupply. Sedan finns det ju massor av andra olika användningsområden för ICA- butiker.