Referenser taggade med Elitklubb

HIF beställde snygga säsongskort igen

Grattis till Helsingborgs IF som är tillbaka i Allsvenskan, och att de även i år valde att beställa sina olika säsongskort från Cardsupply. De beställde extra många tills nästa säsong, och det lär nog gå åt. Lycka till säger vi!

BK Häcken – klippte till igen!

Återigen valde BK Häcken Cardsupply som leverantör av säsongskorten. De färdigställer sedan korten i en Evolis- kortskrivare. De gör även olika typer av ackrediteringskort, press, vip mm. Lycka till säger vi i årets allsvenska fotboll 2017

Pressackrediteringar – Västerviks IK hockey

”Vår nya kortskrivare är mycket enkel använda och fungerar fint. Vi har inte lagt ned så mycket tid på att designa korten, utan kom igång direkt med produktion av våra olika kort, och nu har vi även fixat personal och pressackrediteringar till kommande säsong” Magnus Nilsson – Västerviks IK  

Hockeyklubben Oskarshamn – gör rosa VIP-kort

Tjejkväll i Be-Ge Hockey Center, då gör OIK ursnygga rosa VIP-kort till de som bokat in sig på denna populära aktivitet, i samband med hockeymatch. Snyggt och enkelt producerat i deras egen kortskrivare!

Mjällby AIF färdigställer sina säsongskort i en Evolis Primacy

Mjällby AIF är inne på sin andra kortskrivare av märket Evolis. De använder nu en Evolis Primacy Duplex, och är idag mycket nöjda. Att kunna färdigställa sina säsongskort samt att även kunna producera egna vipkort, medlemskort mm är idag mycket viktigt för idrottsföreningar på elitnivå.

Företagskort till Linköpings hockeyclub

LHC är en mångårig samarbetspartner till Cardsupply. Vi ser till att alla deras olika plastkort för businessclub, ståplats, ungdom, vip mm. är proffsiga och snygga inför varje ny säsong.De producerar även en hel del kort i sin plastkortskrivare, för olika små event såsom tjejkvällar (rosa vipkort) ungdomsturneringar mm.

Ackrediteringskort till Färjestad BK

Förutom att vi tar fram säsongskorten till Karlstads stolta hockeyklubb, Färjestad, så köper dom en hel del olika färgade plastkort, för bland annat deras alla ackrediteringskort såsom publikvärdar, press mm. De printar med monokroma färgband i kortskrivaren, vilket blir mycket kostnadseffektivt.

Säsongskort till HIF

Inför säsongen 2015 valde Helsingborg IF, HIF, oss om leverantör av medlemskort, säsongskort, VIP-kort och framförallt barnens medlemskort till RIO-klubben. Cardsupply har under åren etablerat sig som en välkänd leverantör till flera av våra elitklubbar, främst inom fotboll och hockey.