Referenser taggade med ID-kort

Proffsiga visitkort/id-kort hos Laboteket

Med en egen ny kortskrivare Fargo C50 och lite tunnare plastkort har Laboteket fixat sina egna snygga plastkort. Enkelt och kostnadseffektivt att komplettera med fler kort till nya anställda

ICA SUPERMARKET CITY

ICA Supermarket i City Linköping behövde göra egna företagskort och kassa-inloggningskort. Då köpte man en kortskrivare från Cardsupply. Sedan finns det ju massor av andra olika användningsområden för ICA- butiker.

United Stage uppgraderade sig – ny plastkortskrivare

United Stage köpte sin andra plastkortskrivare från oss. De hade kört slut på sin gamla, de har ju mycket olika event där de behöver göra massor av backstage-pass, vipkort, ackrediteringskort mm. De valde en dubbelsidig Evolis Primacy

Skol ID -fotolegitimationer

Att kunna printa ut skol-ID, legitimationer etc. det kan numera Jarocka (skol/förskole-fotografering) snabbt och smidigt hjälpa till med. De valde en Fargo HDP 5000, perfekt för den typ av produktion.

ICA Supermarket Sundbyberg – gör snygga skyltar

Ytterligare en ICA-handlare som valt att införskaffa en egen plastkortskrivare. Med en egen kortskrivare, vita eller svarta kort, vitt eller svart färgband gör många ICA- butiker sina egna proffsiga ”deliskyltar” etc. Sedan designar de själva och producera även sina egna rabattkort, personalkort, id-kort, företagskort mm. Fråga oss gärna efter referenser på ICA-butik i din närhet.

Dalaflyget – trycker på RFID-kort

Att kunna printa på sina egna inpasseringskort tillika ID-kort, är ett smart och kostnadseffektivt sätt att göra korten snabbt till de anställda på flygplatsen etc. Dalaflyget använder sig av en Evolis Primacy Simplex från Cardsupply.

Länsförsäkringar valde Cardsupply

Att själva kunna göra sina sina egna id-kort etc. på ett smidigt & proffsigt sätt tyckte några kontor inom Länsförsäkringar var en lysande ide´. Cardsupply har nyligen levererat ett par kortskrivare av märket Fargo.

ID-kort hos Veteranpoolen

Alla anställda Veteraner hos Veteranpoolen får ett eget ID-kort, som som de kan legitimera sig med hos ute hos privatkunder och företag. Alla id-korten med foto väl synligt, och producerade i en Evolis-kortskrivare.

Snabbt & smidigt för Verisure!

Verisure gör sedan flera år tillbaka sina egna tillfälliga legitimationer, som deras representanter bär med sig synligt ute på kundbesök. Produktion och design görs snabbt, smidigt och billigt i egna kortskrivare från Cardsupply