Referenser taggade med behörighetskort.

Optiker Almå – värdekort

Optiker Almå Linköping är inne på sin andra Evolis kortskrivare. De designar och printar framförallt snygga synkort till sina kunder. Perfekt för kunderna att bära med sig i plånboken, även logga och kontaktuppgifter finns på kortet.

Proffsiga visitkort/id-kort hos Laboteket

Med en egen ny kortskrivare Fargo C50 och lite tunnare plastkort har Laboteket fixat sina egna snygga plastkort. Enkelt och kostnadseffektivt att komplettera med fler kort till nya anställda

Skol ID -fotolegitimationer

Att kunna printa ut skol-ID, legitimationer etc. det kan numera Jarocka (skol/förskole-fotografering) snabbt och smidigt hjälpa till med. De valde en Fargo HDP 5000, perfekt för den typ av produktion.

Dalaflyget – trycker på RFID-kort

Att kunna printa på sina egna inpasseringskort tillika ID-kort, är ett smart och kostnadseffektivt sätt att göra korten snabbt till de anställda på flygplatsen etc. Dalaflyget använder sig av en Evolis Primacy Simplex från Cardsupply.

Länsförsäkringar valde Cardsupply

Att själva kunna göra sina sina egna id-kort etc. på ett smidigt & proffsigt sätt tyckte några kontor inom Länsförsäkringar var en lysande ide´. Cardsupply har nyligen levererat ett par kortskrivare av märket Fargo.

Kort till Svenska Rallyt -16

Ackrediteringsbrickor, vipkort, ”pressleg”, sponsorkort, teamkort, ”gästkort”, ja i Svenska Rallyt är det mycket varierande kort. Cardsupply levererade även i år samtliga dessa olika plastkort!

ID-kort hos Veteranpoolen

Alla anställda Veteraner hos Veteranpoolen får ett eget ID-kort, som som de kan legitimera sig med hos ute hos privatkunder och företag. Alla id-korten med foto väl synligt, och producerade i en Evolis-kortskrivare.

Snabbt & smidigt för Verisure!

Verisure gör sedan flera år tillbaka sina egna tillfälliga legitimationer, som deras representanter bär med sig synligt ute på kundbesök. Produktion och design görs snabbt, smidigt och billigt i egna kortskrivare från Cardsupply